Over ons

Dit is de website van zwemvereniging Bijtelskil uit Sleeuwijk, Woudrichem en omgeving. Op 10 oktober 1975 is de zwemclub opgericht. Wij zijn een recreatieve zwemvereniging voor jong en oud, waarbij het verbeteren van de zwemslagen en verbeteren van de conditie hoog in het vaandel staan. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor ontspanning en vrij zwemmen. In de zomer wordt er gezwommen in het buitenbad Bijtelskil te Sleeuwijk. In de winter wordt er getraind in het overdekte zwembad AquaAltena te Andel. Voor de trainingstijden en groepsindeling kan de info-pagina geraadpleegd worden.

Onze club doet ook mee met wedstrijden op sportief en recreatief niveau. We zwemmen ongeveer 15 wedstrijden per jaar met clubs uit de regio. Daarnaast houden we ieder jaar Sprintkampioenschappen en Clubkampioenschappen.

Naast het wekelijks zwemmen organiseert de vereniging andere activiteiten zoals: een familiedag in een groot zwemparadijs, een nachtmarathon, de clubkampioenschappen, het runnen van de winkel op het zwembad Bijtelskil, etc. 
Verder doen we ook mee aan activiteiten die door andere verenigingen georganiseerd worden zoals een nachtmarathon en het verenigingstreffen tijdens de zwemvierdaagse te Sleeuwijk. 
Mocht je interesse hebben in de club, maar je bent nog geen lid? Kom een keer kijken en meezwemmen tijdens een training!

Op de website is informatie te vinden over de zwemclub, de gezwommen tijden en clubrecords, de wedstrijdagenda, foto’s van evenementen en trainingen, het inschrijfformulier en nog veel meer.

Namens de trainers en het bestuur van zwemvereniging Bijtelskil,

Veel plezier op onze website!

KapperJaap
vangenttechniek.jpg
bijtelskil_6_kleuren.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow